Gelegenheidsbloemwerk
Een jubileum, geboortefeest of receptie? Vanzelfsprekend is ons aanbod ook seizoen geïnspireerd, waardoor er prachtige creaties ontstaan. Bloemen kunnen bij iedere gebeurtenis gegeven worden; huwelijk, geboorte, verjaardag, liefde, overlijden of zomaar. Wij kunnen alles voor u maken. Eén bloem, één tak, of juist een boeket zo groot dat u het niet kunt omarmen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat onze creaties zijn altijd smaakvol.

Bruidswerk
Bruidswerk voor hem of voor haar, wij zorgen er graag voor dat het de juiste toevoeging is op uw dag. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden of kunnen uw bloemwerk uitvoeren naar uw eigen idee en/of ontwerp. Wij zijn ons ervan bewust dat het uw dag moet zijn.
Bloem & Zo verzorgt ook de bloemdecoraties voor het huwelijksfeest, bij u thuis, de trouwlocatie, de kerk of de feestzaal. Wij kleden deze ruimte graag voor u aan met ons bloemwerk. Vraag naar de mogelijkheden.

Rouwwerk
Op een verdrietig moment als een begrafenis of crematie geven bloemen uiting aan respect en liefde voor de overledene en zijn ze een middel om de overledene te eren tijdens het afscheidsmoment. Uw wensen kunnen door ons team worden verwerkt in een stijlvol en persoonlijk rouwarrangement. Linten met uw persoonlijke tekst worden door Bloem & Zo in eigen huis voor u geproduceerd.
Tevens verzorgen wij ook uw rouw/sympathieboeket waarmee u uw steunt betuigt aan de nabestaanden van de overledene.

Tekstlinten
Stijlvolle linten met uw persoonlijke tekst worden bij Bloem & Zo in huis voor u geproduceerd. We beschikken over de modernste apparatuur om uw bloemwerk van de mooiste teksten te voorzien. In vele kleuren en alle lettertypen maken we uw persoonlijke boodschap direct en discreet voor u. Tekstlinten zijn niet alleen voor rouwstukken maar worden steeds vaker gebruikt voor bruidswerk, geboorte, jubileum etc etc.