Bloem & Zo is voor de zakelijke klanten een partner op bloemengebied.

Abonnement
Een mooie vaas met verse bloemen op uw ontvangstbalie geeft een warm welkom aan uw bezoekers. Een boeket op uw bureau, veilingverse bloemen in de vergaderruimte; met een abonnement van Bloem & Zo oogt uw kantoor altijd fris en professioneel.

Mijlpalen
Uw medewerkers voelen zich bij mijlpalen het meest vereerd met een vers boeket of een fleurige bos bloemen. En wat zal uw nieuwe collega zich thuis voelen, wanneer op de eerste werkdag een bloemetje zijn/haar bureau siert. Receptie? We hoeven slechts de reden van het feest plus het adres te weten en wij zorgen voor een kleurrijk en vers bloemgeschenk. De mogelijkheden van onze zakelijke bloemenservice zijn zeer ruim.

Verjaardag of geboorte
Geef een lijst van de verjaardagen van uw medewerkers door en wij zorgen ervoor dat elke geboortedag feestelijk met een bloemetje wordt onderstreept. Nieuw leven bij een personeelslid? Wij bezorgen een origineel boeket bij de trotse ouders.

Maandfactuur
Wilt u als zakelijke klant bloemen op rekening kopen? Dan bent u bij Bloem & Zo aan het juiste adres! U ontvangt maandelijks een verzamelnota.